Reserveer

Verkocht

Kraken 35

Deze Kraken 35 is een verlengde 33, en toont veel overeenkomsten met de Kraken 40 die in 1969 de New York – Bermuda Race won. Brandersnatch won het jaar daarvoor de Sydney-Hobart Race. Moderne schepen van zijn hand zijn de Catana 40 en Catana 48.

MerkLock Crowther
TypeKraken 35
Bouwjaar1992
MateriaalWoodcore West Epoxy System
Lengte10.60m
Breedte7.50m
Diepgang50cm – 210cm
MotorYamaha 10 PK 4-takt
Vraagprijs VERKOCHT

Triade is een verweesde boot waarvan de eigenaar is overleden. Door haar bouwwijze -hout-epoxy- heeft het jaren stilliggen alleen cosmetische gevolgen gehad: ze is nodig aan een verf- en schoonmaakbeurt toe. Het schip is echter droog, licht en stijf, er is een enorme zeilgarderobe, motorisch prima (Yamaha 4-takt).

Voor wie wil droogvallen op het Wad, met twintig knopen over de Zoutkamperlaag wil stuiven of gewoon lekker wil zeilen, is dit een bijna perfecte boot. Er is slaapplaats voor twee personen.

Alle aankoopbewijzen, bouwtekeningen en foto’s zijn aanwezig.

Dehler 34 / Optima 106

Klaar om nog deze zomer mee op vakantie te gaan! Een goed zeilende Dehler die tot 2011 voor lange zeereizen werd ingezet. Daarna in dienst als familieschip op het Lauwersmeer en Wad. Complete (overcomplete) set North Sails.

Uitgerust met helmstok maar de originele stuurstand is nog aanwezig en kan teruggeplaatst worden (maar waarom zou je). TacTic log-diepte en windmeter. Stuurautomaat, nieuwe bekleding, nieuwe AIS Easy TRX, nieuwe VHF Icom. 4 Kuiplieren, 2 kajuitdak lieren, slingerzeiltjes.

Bekende gebreken: er is geen grootzeil huik.

WerfDehler
Type34 / Optima 106
Lengte10,60 meter
Breedte3,4 meter
Diepgang1,7 meter
Bouwjaar1986
VraagprijsVERKOCHT

Het fameuze ingelegde anti-slip van Dehler is twee jaar geleden professioneel vervangen, evenals de teakbanken. De BTW is aantoonbaar betaald en het is een veilige aankoop, het schip is namelijk kadastraal geregistreerd. Er is ook een meetbrief en voor zover wij hebben kunnen nagaan zijn alle papieren betrekking hebbende op de apparatuur en schip, vanaf nieuw, aan boord.

FEELING 32 DI

Te koop, en binnenkort in onze haven: Feeling 32 DI (Dériveur Integrale: mid-zwaard!). Vraagprijs VERKOCHT

Algemeen

Het schip ligt nog in Cherbourg maar zal binnenkort door haar Nederlandse eigenaar naar Nederland worden gezeild. Snelle beslissers kunnen haar ook daar overnemen, in overleg. Binnenkort meer informatie. 

Feeling 32
Feeling 32
Feeling 32
Feeling 32
Feeling 32
Feeling 32

Algemeen

LOA9,95 mGewicht4.100 kg
Breedte3,42 mBallast1.275 kg
Diepgang0,65 – 1,90 mZeilopp.52 m2
Bouwjaar2000Motor: Volvo 3 cilinder, 28 pk
SchroefDrie-blads klapschroefVraagprijs VERKOCHT

All communications on our websites, or in our advertisements, are to the best of our knowledge and belief. We do not guarantee that the information and material provided on the website is up to date, complete and/or accurate. Offers on our websites and the pages on which we advertise are invitations to conversation. No rights can be derived from them. Contact about an offer on both new and second-hand products, whether or not in our brokerage, or an offer thereon, does not give exclusive rights as long as this has not been explicitly confirmed by us in writing.

Alle uitingen op onze websites, of in onze advertenties, zijn naar beste eer en geweten. Wij garanderen niet dat de op de website aangeboden informatie en het materiaal up to date, compleet en/of accuraat is. Aanbiedingen op onze websites en de pagina’s waar wij op adverteren zijn uitnodigingen tot een gesprek. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Contact over een aanbieding over zowel nieuwe als tweedehands produkten, al dan niet in onze makelaardij, of een bod daarop, geeft geen exclusieve rechten zolang dit niet expliciet schriftelijk door ons is bevestigd.