Reserveer

Verhuur vakantiewoningen

Verhuur van vakantiewoningen Lauwersmeer

De omgeving van het Lauwersmeer biedt talloze recreatiemogelijkheden. Een vakantiewoning bij het Lauwersmeer biedt u daarom alles wat u nodig heeft voor een heerlijke vakantie! Wij verhuren in deze prachtige omgeving vakantiewoningen aan en op het water.

Vakantiewoningen te huur in Oostmahorn

Rondom onze haven liggen veel comfortabele vakantiewoningen te huur. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of kijk op onze website: www.vakantielauwersmeer.nl

Activiteiten rondom het Lauwersmeer, als u een vakantiewoning wilt huren

Of u een rust- of actiezoeker bent, recreatiemogelijkheden genoeg! Rondom het Lauwersmeer zijn wandelroutes die u door ongerepte natuur voeren. De zeearend broedt hier en u zult deze ‘vliegende deur’ geregeld door de lucht zien zeilen, vaak gevolgd door een horde meeuwen of kraaien. Lepelaars lopen vijf meter voor u langs, wanneer u stilletjes in de vogelhut bij Ezumakeeg zit. En dan is dit alleen nog maar het zoete water. Buiten de dijk ligt de Waddenzee, en zeilers zijn het erover eens; het Wad begint pas ten oosten van Ameland (voor landrotten: dat is rechts op de kaart…). Dit werelderfgoed is te groot om in één vakantie te bezichtigen. Maar u kunt allicht een begin maken. Op vijf wandelminuten afstand van onze haven vertrekt een veerboot naar Schiermonnikoog. Ook zijn er zeehondenboten die u naar Engelsmanplaat brengen, een zandbank op de rand van de Noordzee waar het wemelt van de zeehonden en andere zeedieren.

vogels1

Mag het iets sportiever, stap dan aan boord van een wedstrijdzeiljacht en laat u over de golven van het Lauwersmeer, de Waddenzee of zelfs de Noordzee varen. Om de prijs hoeft u het niet te laten en het is een onvergetelijke ervaring. Of huur een zeilboot en ga zelf lekker het water op. Wij zorgen voor een picknickmand en onze ervaren schippers kunnen de mooiste routes voor u uitstippelen.

Fietsen Lauwersmeer, golfen Lauwersmeer

Een fietstocht om het Lauwersmeer is een mooie gelegenheid om alle verschillende gebieden te bezichtigen, van kwelders tot eindeloze akkerbouwgronden. Sla de spierpijn van u af op de Pitch and Put golfbaan hier om de hoek. En goed om te weten; ons zeilersrestaurant biedt u vanaf vier meter hoogte uitzicht over het hele meer. En dat smaakt!

Waar het eigenlijk op neerkomt bij het huren van een vakantiewoning in Oostmahorn

Waar het eigenlijk op neerkomt, is dat er geen enkele reden is om niet een vakantiewoning in Oostmahorn te huren. Kijkt u rustig eens rond, en als u vragen hebt: we helpen u graag!