Reserveer

Verhuur

Verhuur vakantiewoning Lauwersmeer

Een vakantiewoning op of aan het Lauwersmeer is een prima keuze voor iedereen die een actieve vakantie wil én voor mensen die de rust en stilte van de natuur zoeken.

Wilt u genieten van het mooie Lauwersmeer, terwijl u over alle comfort van thuis beschikt? Dan zijn onze vakantiewoningen ideaal voor u. Sommigen staan bijna letterlijk in het water. Maar ook voor een vakantiehuis óp het water kunt u bij ons terecht! We hebben voor ieder wat wils: vakantiewoningen, chalets, recreatiebungalows, camper- en caravanstaplaatsen. En voor mensen die een hele bijzondere locatie zoeken, hebben we drijvende vakantiewoningen en acht-persoons catamarans, die ook heel prima dienst doen als luxe, varend vakantiehuis.

Een (korte) vakantie op of aan het Lauwersmeer is voor iedereen een aanrader. Uw tijdelijke huis staat aan of drijft op het Lauwersmeer. In dit prachtige gebied kunt u genieten van rust en ongerepte natuur, maar er zijn ook talloze mogelijkheden voor een sportieve vakantie. Zwemmen, zeilen, kanoën, surfen en vissen, mogelijkheden genoeg. Daarnaast zijn er talloze wandel- en fietsroutes rond het Lauwersmeer en ook voor kinderen is er genoeg te doen op en rond het water. Kortom, het Lauwersmeergebied leent zich net zo goed voor een weekendje weg, als voor een drie-weekse zomervakantie. Vanwege de vele recreatiemogelijkheden zult u zich beslist niet snel vervelen.

Chalet huren Lauwersmeer