Reserveer

Kraken 35 Lock Crowther

Deze Kraken 35 is een verlengde 33, en toont veel overeenkomsten met de Kraken 40 die in 1969 de New York – Bermuda Race won. Brandersnatch won het jaar daarvoor de Sydney-Hobart Race. Moderne schepen van zijn hand zijn de Catana 40 en Catana 48.

Merk Lock Crowther
Type Kraken 35
Bouwjaar 1992
Materiaal Woodcore West Epoxy System
Lengte 10.60m
Breedte 7.50m
Diepgang 50cm – 210cm
Motor Yamaha 10 PK 4-takt
Vraagprijs €35.000,- o.b.o.

 

Triade is een verweesde boot waarvan de eigenaar is overleden. Door haar bouwwijze -hout-epoxy- heeft het jaren stilliggen alleen cosmetische gevolgen gehad: ze is nodig aan een verf- en schoonmaakbeurt toe. Het schip is echter droog, licht en stijf, er is een enorme zeilgarderobe, motorisch prima (Yamaha 4-takt).

Voor wie wil droogvallen op het Wad, met twintig knopen over de Zoutkamperlaag wil stuiven of gewoon lekker wil zeilen, is dit een bijna perfecte boot. Er is slaapplaats voor twee personen.

Alle aankoopbewijzen, bouwtekeningen en foto’s zijn aanwezig.

Maak een afspraak voor bezichtiging: directie@jachthavenlauwersmeer.nl of bel 0511 408 10

Alle uitingen op onze websites, of in onze advertenties, zijn naar beste eer en geweten. Wij garanderen niet dat de op de website aangeboden informatie en het materiaal up to date, compleet en/of accuraat is. Aanbiedingen op onze websites en de pagina’s waar wij op adverteren zijn uitnodigingen tot een gesprek. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Contact over een aanbieding over zowel nieuwe als tweedehands produkten, al dan niet in onze makelaardij, of een bod daarop, geeft geen exclusieve rechten zolang dit niet expliciet schriftelijk door ons is bevestigd.