Reserveer

Houseboats huren

Verhuur Houseboats Lauwersmeer

Een houseboat huren in Jachthaven Lauwersmeer is een prima keuze voor iedereen die een actieve vakantie wil én voor mensen die de rust en stilte van de natuur zoeken.

Wilt u genieten van het mooie Lauwersmeer, terwijl u over alle comfort van thuis beschikt? Dan zijn onze houseboats ideaal voor u. Deze schepen zijn veel luxer dan een standaard boot, met onder anderen centrale verwarming en een ruime badkamer.


Bel ons op +31 (0)511 408 100 of mail: info@jachthavenlauwersmeer.nl of maak een vrijblijvende reservering.

Reserveer hier uw houseboat:


 

Een (korte) vakantie op of aan het Lauwersmeer is voor iedereen een aanrader. Uw tijdelijke huis drijft in onze haven tussen de andere boten, en heeft vrij uitzicht over het water en het meer. In dit prachtige gebied kunt u genieten van rust en ongerepte natuur, maar er zijn ook talloze mogelijkheden voor een sportieve vakantie. Zwemmen, zeilen, kanoën, surfen en vissen, mogelijkheden genoeg. Daarnaast zijn er talloze wandel- en fietsroutes rond het Lauwersmeer en ook voor kinderen is er genoeg te doen op en rond het water. Met de snelle watertaxi die hiervandaan vertrekt bent u in no-time op Schiermonnikoog. Kortom, het Lauwersmeergebied leent zich net zo goed voor een weekendje weg, als voor een drie-weekse zomervakantie. Vanwege de vele recreatiemogelijkheden zult u zich beslist niet snel vervelen.

We verhuren twee houseboats: Maron en Blanche. De schepen zijn wat betreft inrichting en uitrusting identiek. Beiden hebben ze een prachtig uitzicht.

Interieur Houseboat

De boten zijn ingericht voor vier personen. Er is een kleine maar complete keuken, centrale verwarming, een badkamer met heerlijke douche en 270 graden uitzicht!

Houseboat huren contact

Bel ons op +31 (0)511 408 100 of mail: info@jachthavenlauwersmeer.nl

Graag tot ziens in onze prachtige jachthaven!