Reserveer

Zeilles

Zeilles op een zeewaardig zeiljacht

Zeilles: een (nieuwe) uitdaging voor sportieve waterliefhebbers! Moeilijk is het niet, (zee)zeilen. Maar wel erg leuk! Stelt u zich het volgende beeld maar eens voor: De zon schijnt, er staat een prettige zeilwind en u vaart met een flinke gang over het water. De zeilen bollen in de wind, de boot hangt licht schuin en u voelt de verkoelende bries langs uw gezicht strijken. Uw uitzicht is eindeloos: water zover u kunt kijken. Het enige dat u hoort zijn de vogels, de wind en de golven. Puur genieten!

De kans is groot dat u na het volgen van de eerste les overstag gaat en meer wilt leren! Want zeilles is een absolute aanrader voor iedereen die actief bezig wil zijn, lekker in de buitenlucht. U kunt verschillende cursussen volgen, afhankelijk van uw doel, kennis en ervaring. Na het volgen van één van onze cursussen weet u in ieder geval één ding zeker: de beste stuurlui staan niet aan wal, maar bij u aan boord!

Wilt u eerst weten of zeilen wel aan u besteed is? Begin dan met een kennismakingstocht. Of wilt u, ter voorbereiding van een zeilvakantie, uw kennis opfrissen? Ook daar hebben we een passende cursus voor. Net als voor mensen die gewoon een sportieve dag op het water willen beleven.

We werken voor deze speciale cursussen samen met de mannen en vrouwen van het Nationale Watersport Instituut. Dit zijn ervaren, goed opgeleide instructeurs, die aansprekende en motiverende lessen geven. Bovendien geven ze les volgens de richtlijnen van het CWO, de landelijk (en ook daarbuiten) erkende organisatie voor watersport opleidingen. Zo weet u zeker dat u goed zit!

NWI-logo

Zomaar een greep uit de lessen:

  • zeezeilen
  • voorbereiding flottieljezeilen
  • vaarbewijs 1 & 2
  • theoretische kustnavigatie
  • meteorologie

Wat uw doelstelling ook is, het Nationaal Watersport Instituut heeft voor iedere vraag zeilles op maat.