Reserveer

Tijdelijke ligplaats

Tijdelijke ligplaatsen Lauwersmeer

Tijdelijke ligplaatsen op het Lauwersmeer vindt u bij ons, op minder dan 20 minuten van de sluis bij Lauwersoog. Er kunnen veel redenen zijn om een tijdelijke ligplaats te nemen. Het kan zijn dat u uw schip tijdelijk in een veilige haven wilt laten: het Lauwersmeer kan spoken en de jachthaven in Oostmahorn ligt aan hoger wal.

Ook het restaurant Het Raadsel van de Wadden, bij ons op de jachthaven, is een goede reden om tijdelijk bij ons aan te leggen. Hier kunt u onder het genot van een kop koffie, een borrel of een voedzame maaltijd, uw dag laten bezinken of bijpraten met andere schippers. Een andere mogelijkheid is dat u onze haven gebruikt als tussenstop naar het Oostelijk Wad of naar de Oostzee. Veel zeilers brengen de boot voor hun vakantie alvast een stuk de goede kant op, nemen een ligplaats voor kortere tijd en zijn dan in 24 uur de Duitse Bocht door. Kortom; allemaal hele goede redenen om een tijdelijke ligplaats bij ons te huren.

tijdelijke-ligplaats1

We hebben verschillende mogelijkheden voor onze tijdelijke ligplaatsen, variërend van een plaatsje voor één nacht, tot een ligplaats voor een maand. Hieronder vindt u de tarieven:

Optie 1: tijdelijke ligplaats op basis van gastentarief

Op basis van passanten tarief. Tien procent korting per week, vijftien procent bij twee weken of meer.

Optie 2: tijdelijke ligplaatsen per maand

Voor periodes korter dan een seizoen, zijn ligplaatsen per maand mogelijk. Vraag naar het tarief. 

Een tijdelijke ligplaats is altijd een goede keuze, want we berekenen achteraf de kosten op de voor u meest voordelige wijze.