Reserveer

Restaurant

Restaurant Het Raadsel van de Wadden

Op Jachthaven Lauwersmeer vindt Het Raadsel van de Wadden. Na een dag zeilen is dit een heerlijke plaats om bij te komen.

En wat dacht u van de locatie: er zijn in Nederland waarschijnlijk weinig plaatsen te vinden waar u in zo’n prachtige, weidse omgeving kunt eten. Vanuit het restaurant kijkt u zo de haven in, met daarachter het Lauwersmeer. Vanuit de aangrenzende serre heeft u uitzicht over het Lauwersmeer en de haven. Eten bij Het raadsel van de Wadden betekent eten in de rust van dit prachtige natuurgebied. Een ervaring die we u van harte gunnen!

U kunt hier een kijkje nemen op onze menukaart.

restaurant-lauwersmeer

Het raadsel van de Wadden

Een bijzonder boek, geschreven door een Britse spion die nooit kon bevroeden dat zijn roman door zoveel wadvaarders zou worden gelezen. Restaurant Het Raadsel van de Wadden ademt dezelfde sfeer van verre kusten als het boek. Natuurlijk serveren we veel vis, maar ook een vegetarische maaltijd of een biefstuk van het Friese Weiderund vindt u op onze kaart. Goede wijnen zonder pretenties maken het geheel tot een ontspannen plaats om bij te komen van het varen, of om gewoon even lekker over de haven te turen. Omdat we niemand voor een dichte deur laten staan, is het restaurant vrijwel alle dagen van het jaar geopend.