Reserveer

Restaurant

Restaurant Het raadel van de Wadden: alle dagen open

Het restaurant op Jachthaven Lauwersmeer, Het Raadsel van de Wadden, is het hele jaar open. Na een hele dag zeilen is dit een heerlijke plaats om bij te komen. U wordt altijd hartelijk verwelkomd door de eigenaar of door het vriendelijke personeel. Het eten is er goed en de drankenkaart biedt voor ieder wat wils.

En wat dacht u van de locatie: er zijn in Nederland waarschijnlijk weinig plaatsen te vinden waar u in zo’n prachtige, weidse omgeving kunt eten. Vanuit het restaurant kijkt u zo de haven in, met daarachter het Lauwersmeer. U kunt ook in de aangrenzende serre gaan zitten, van waaruit u naar alle kanten uitzicht heeft over het de boten en het water. Eten bij Het raadsel van de Wadden betekent eten in de rust van dit prachtige natuurgebied. Een ervaring die we u van harte gunnen!

U kunt hier een kijkje nemen op onze menukaart.

restaurant-lauwersmeer

Het raadsel van de Wadden

Een bijzonder boek, geschreven door een Britse spion die nooit kon bevroeden dat zijn roman door zoveel wadvaarders zou worden gelezen. Restaurant Het Raadsel van de Wadden ademt dezelfde sfeer van verre kusten als het boek. Natuurlijk serveren we veel vis, maar ook een vegetarische maaltijd of een biefstuk van het Friese Weiderund vindt u op onze kaart. Goede wijnen zonder pretenties maken het geheel tot een ontspannen plaats om bij te komen van het varen, of om gewoon even lekker over de haven te turen. Omdat we niemand voor een dichte deur laten staan, is het restaurant vrijwel alle dagen van het jaar geopend.