Reserveer

De haven

Ruime ligplaats

Voor een mooie en ruime ligplaats bent u bij ons aan het juiste adres. In Jachthaven Lauwersmeer zijn 360 ligplaatsen. Omdat ruimte geen probleem is, zijn de boxen ruim opgezet. Het is een mooie haven voor zeiljachten, motorboten en catamarans. Bovendien zijn wij het hele jaar geopend, waardoor er altijd toezicht op uw boot is. Bij ons ligt u boot dus veilig, op een prachtige, rustige locatie, van waaruit u alle kanten op kunt.

JachthavenLauwersmeerOostmahorn

Uit het water

Met hydraulische botenkar en hellingbaan kunnen schepen tot 20 ton uit het water gehaald worden. We beschikken over een Manitou verreiker die boten vanaf trailer of uit het water tot drie ton uit het water tilt. De verstaging hoeft er niet eens voor los gemaakt te worden!

Ook voor winterstalling zijn we u graag van dienst.

Boot trailer in waterBotenkraan

Hogerwal

Onze haven ligt als enige direct aan het lauwersmeer, en aan hogerwal. Onze steigers drijven bovendien dus geen problemen bij eventuele stuwing.

Zeil- en motorjachten Lauwersmeer

Voor zeiljachten is onze haven bijzonder geschikt, omdat u in no-time het Lauwersmeer, het Wad of zelfs de Noordzee op vaart. Maar er zijn ook veel mooie binnenwateren in de omgeving van Jachthaven Lauwersmeer, die erg geschikt zijn voor motorboten. Het Oostelijk Wad, bijvoorbeeld, is hier ideaal voor! In zes uur vaart u met een motorboot over het Wad naar het Duitse Waddeneiland Borkum, en ook Ameland en de andere Nederlandse Waddeneilanden, zijn vanaf het Lauwersmeer heel goed te bereiken!