Reserveer

En nou eruit..of eigenlijk…erin ;-)

Het vaarseizoen staat voor de deur!

Langzaam maar zeker ontwaakt de jachthaven uit haar winterslaap. Het ijs in de haven smelt, het restaurant draait weer op volle toeren en de technische dienst strekt haar stramme ledematen.

De kantoren zijn ook weer bezet. De administratie, winkel en receptie is op werkdagen geopend van 09.00 uur tot 14.00 uur. De havenmeester is vanaf nu op werkdagen aanwezig van 12.00 uur tot 17.00 uur, en vanaf 7 april in de weekenden (za/zo) van 09.00 tot 17.00 uur. In het hoogseizoen zal het havenkantoor vooral in de avond langer open zijn. Dit om het personeel van het restaurant te ontlasten als er een verlate passant binnenkomt.

Bezetting vanaf 7 april

Maandag:
receptie, administratie en winkel van 09.00 tot 14.00
Dinsdag: 
receptie, administratie en winkel van 09.00 tot 14.00
Woensdag: 
receptie, administratie en winkel van 09.00 tot 14.00
havenmeester: van 12.00 tot 17.00
Donderdag:
receptie, administratie en winkel van 09.00 tot 14.00
havenmeester: van 12.00 tot 17.00
Vrijdag:
receptie, administratie en winkel van 09.00 tot 14.00
havenmeester: van 12.00 tot 17.00
Zaterdag:
havenmeester: van 09.00 tot 17.00
Zondag:
havenmeester: van 09.00 tot 17.00

Dit zijn de minimale tijden, in de praktijk zullen de tijden waarschijnlijk een stuk ruimer uitvallen. Dit zal vooral in het hoogseizoen het geval zijn.

En nou eruit, of eigenlijk…. erin 😉

Vanaf maandag 26 maart zullen we de schepen die op de kant staan weer te water laten. Heeft u voor die tijd nog werkzaamheden uit te voeren aan uw schip? Laat het de havenmeester dan even weten zodat hij er rekening mee kan houden! Bij geen bericht uwerzijds zullen wij de schepen conform planning vanaf 26 maart, last out- first in, te water brengen. Dus, was u er als laatste uit, dan gaat u met gezwinde spoed als eerste er weer in, tenzij u van tevoren overlegt.

Verandering voor de innerlijke mensch…

Arjen, de trouwe chef-kok die ons 6 jaar lang door dik en dun terzijde stond, heeft besloten het wat rustiger aan te gaan doen. Hij gaat in een minder seizoensgebonden bedrijf werken met vaste tijden. Lang tijd om te treuren was er niet: Frans en Tjisse meenden dat het nu hun beurt is: met de nieuwe voorjaarskaart hebben ze hun punt wel gemaakt! Het enthousiasme spat er vanaf en we laten u graag kennismaken met de nieuwe gerechten.